Asiakkaille tiedoksi!


Sessioita, joita käyt kanssani ei ole tarkoitettu korvaamaan hoitoa, jonka saat lääkärin tai muun lääketieteellistä suuntausta edustavan ammatti-ihmisen kanssa. Harjoitan erilaisia tunteisiin ja mieleen vaikuttavaa työtä kuten PSYCH-K® tai Emotional Freedom Technique sekä muita.

Fasilitoin PSYCH-K®:ta ja Soul Body Fusion®:ia, jotka mahdollisesti vaikuttavat hyvin laajalti elämääsi, mutteivät perustu lääketieteelliseen tutkimukseen. Niitä on tutkittu tieteellisin menetelmin, joista on lisätietoa sivuillani.

Olen koulutukseltani diplomihomeopaatti ja PSYCH-K® Basic Instructor sekä saanut koulutusta myös monista eri terapioista. Tällä hetkellä opettamisen sijasta keskityn henkilökohtaisiin sessioihin.

FYYSINEN TERVEYDENTILA:

Vaikka monet edellä mainitut terapiat ja menetelmät vaikuttavat usein positiivisesti fyysiseen kehoon, ehkä jopa niin että oireet vähenevät tai loppuvat kokonaan, en ole vastuussa sinun terveydentilastasi. Olet itse sataprosenttisesti vastuussa omasta terveydentilastasi.

Vakavien sairauksien ollessa kyseessä saattaa olla parempi, että käännyt asiantuntevan lääkärin puoleen, vaikkei se estä sinua käyttämästä tarjoamiani palveluita siinä rinnalla.

Minä en ole myöskään pätevä tekemään lääketieteellistä diagnoosia terveydentilastasi tai arvioimaan farmaseuttisen lääkityksen tarvetta tai määrää enkä niitä myöskään tee. Suosittelenkin aina käyttämään luontaishoitoja ja/ vaihtoehtohoitoja yhteistyössä hoitavan lääkärisi kanssa.