EFT ~Emotional Freedom Technique

Mistä on kyse?

Alunperin EFT, nykyään nimellä Tapping, suomeksi naputtelu tunnetaan varsinkin erinomaisena tunnepitoisen stressin poistajana. Menetelmää on levittänyt varsinkin amerikkalainen Gary Craig. Eurooppaan se on rantautunut jo kauan sitten.

Mitä siinä sitten tapahtuu?

EFT:ssä naputellaan sananmukaisesti eri meridiaanipisteitä, lähinnä kasvoista ja yläkeholta, samalla kun sanotaan ohjatusti tiettyjä affirmaatioita tai lauseita.

Parasta EFT:ssä on mielestäni sen vaikutus tietoiseen mieleen; sen aikana on mahtavaa tulla tietoiseksi omista syvistä ajatuksistaan ja tunteistaan liittyen käsiteltävään asiaan. Session aikana on todella helppo käsitellä vaikeitakin asioita, tilanteita ja niiihin liittyviä tunteita.

Seuraava lyhyt video näyttää ja kertoo kuinka oloa voi parantaa ja miksi se toimii?

EFT:n tarkoituksena ei ole piilottaa maton alle ongelmia, vaan päinvastoin.

Niitä ei kielletä, vaan nostetaan päivänvaloon ne syvällä komeroissa piilevät tunteet ja tunnustetaan ne ääneen. Sen seurauksena niistä vapautuu yllättävän helposti! Kun ottaa päähän jokin asia tai henkilö, sano se ääneen samalla naputellen, ja kas kummaa, sehän helpottaa jo!

EFT PISTEET:

eft_points.jpg

Kuvassa näkyvät kaikki yleisimmin käytössä olevat pisteet. Kaikkia ei käytetä jokapäiväisten asioiden käsittelyssä, eikä ole tarvettakaan.

Naputtelujärjestyskin vaihtelee hiukan lähinnä ohjaajan mukaan. Pisteillä on toki oma merkityksensä, ne vaikuttavat eri elimiin meridiaanien mukaan. EFT:ssä voi käyttää mitä tahansa kuvan pisteistä, mutta toiset pitävät enemmän kasvopisteiden naputtelusta kuin käsien pisteiden naputtelusta.

Henkilökohtaisen EFT -session aikana on mahdollista käsitellä aika syvästi asiaa kuin asiaa. Koulutettu ohjaaja osaa johdattaa sinua lempeästi ja tehokkaasti eteenpäin, jonka vuoksi suosittelenkin kokeilemaan ammattimaisen ohjaajan luona käyntiä.

Tervetuloa käsittelemään juuri sinulle tärkeän asian purkua,

se kannattaa ja vie sinua askeleen eteenpäin!

OLO HELPOTTAA JOKA KÄYNNILLÄ!

Tein ensimmäisen videoni, ja siinä käytetään EFT:tä siihen stressiin, joka syntyy ruoasta, syömisestä yleensä kun emme enää tiedä mikä on hyväksi ja mikä ei. Se on erittäin yleisluontoinen video, jota voit muokata omiin ajatuksiisi ja tuntemuksiisi sopivaksi. Naputtele mukana!VARAA AIKA EFT -SESSIOON!


ASIAKKAILLE TIEDOKSI:

Sessioita, joita käyt kanssani ei ole tarkoitettu korvaamaan hoitoa, jonka saat lääkärin tai muun lääketieteellistä suuntausta edustavan ammatti-ihmisen kanssa.Harjoitan erilaisia tunteisiin ja mieleen vaikuttavaa työtä kuten Emotional Freedom Technique ja PSYCH-K® sekä muita. Koulutan myös Soulbodyfusion®:ia, joka mahdollisesti vaikuttaa hyvin laajalti elämääsi, muttei perustu lääketieteelliseen tutkimukseen. Olen koulutukseltani diplomihomeopaatti ja saanut koulutusta myös monista eri terapioista kuten Metabolic Typing®.

FYYSINEN TERVEYDENTILA
Vaikka monet edellä mainitut terapiat ja menetelmät vaikuttavat usein positiivisesti fyysiseen kehoon, ehkä jopa niin että oireet vähenevät tai loppuvat kokonaan, en ole vastuussa sinun terveydentilastasi. Olet itse sataprosenttisesti vastuussa omasta terveydentilastasi. Vakavien sairauksien ollessa kyseessä saattaa olla parempi, että käännyt asiantuntevan lääkärin puoleen, vaikkei se estä sinua käyttämästä tarjoamiani palveluita siinä rinnalla.
Minä en ole pätevä tekemään lääketieteellistä diagnoosia terveydentilastasi tai arvioimaan farmaseuttisen lääkityksen tarvetta tai määrää enkä niitä myöskään tee. Sitä varten pyydän sinua kääntymään asiantuntevan lääkärin puoleen. Suosittelenkin aina käyttämään luontaishoitoja ja/ vaihtoehtohoitoja yhteistyössä hoitavan lääkärisi kanssa.