Kokemuksia

Tasapainotus koetaan hyvin eri tavoin. Joillekin tasapainotus tuntuu koko maailmaa mullistavalta tapahtumalta, toiset eivät tunne juuri mitään. Varmaa on kuitenkin se, että siinä tapahtuu muutos. Tasapainotuksessa luodaan yhdessä yhteys alitajuntaan juuri siinä asiassa, missä toivotaan muutosta tapahtuvan.

Kyselyn perusteella:

- 50% PSYCH-K -tasapainotukseen osallistuvista kokee sen auttaneen häntä huomattavasti. Toinen puolikas koki sen auttaneen häntä jonkin verran. Tietooni ei ole tullut niitä, joita sessio ei auttanut lainkaan.

*Seuraavassa muutamia kokemuksia, joita olen todistanut tapahtuviksi:

Laura oli kuin eri henkilö sen jälkeen kun hänelle oli tehty tasapainotus vaikean ihmissuhteen kanssa. Koska Lauraa oli ollut loukattu hyvin syvästi kauan sitten, hänen oli vaikea alkuun edes sanoa yhtään mitään... Pienen hetken päästä hän pystyi sanomaan itselleen tärkeän asian toiselle osapuolelle. Jäkjeenpäin hän sanoi lyhyesti oman mielipiteensä Psych-K:sta:"Psych-K -tasapainotus on siitä ihana prosessi, että siinä ollaan avoimia myös erilaisille suhtautumisille ja tunteiden purkauksille, eikä pakoteta mihinkään."

Seppo tunsi taspainotuksen aikana painon tunteen oikealla puolellaan kehoa, hartioiden seudulla. Hän kävi läpi hyvin syvästi omia kuoleman pelkojaan, jonka jälkeen olo oli niin kevyt, ettei häntä kiinnostanut tuon taivaallista miten ja milloin hän tulee joskus kuolemaan...

Sannalle tehtiin tasapainotus hänen avuttomuuden tunteeseen, joka oli tullut esille vaihdevuosien myötä. Itse prosessi sujui hyvin ja mutkitta. Silmiinpistävintä tasapainotuksessa oli mieletön väsymys, joka alkoi heti sen päätyttyä, ja jatkui kunnes Sanna pääsi kotiin ja omaan sänkyyn. Se mikä siinä oli erinomaista, olivat sen seuraukset.

Sanna aloitti uudelleen piirtämisen seuraavien päivien aikana. Hän oli joskus vuosia sitten kyllä piirtänyt, mutta koska hän oli sokeutunut lähes kokonaan vuosien saatossa, oli piirtäminen jäänyt muistoksi vain. Hän kehitti itselleen tavan käyttää pieniä tikkuja apunaan ja niiden avustuksella hahmottaa kuvat. Hän piirsi muutaman kuvan ja kysyi mieheltään jälkeenpäin mitä ne esittivät. Minusta tämä oli loistava esimerkki siitä miteä kaikkea ihminen löytää itsestään ja saa oman luovuutensa käyttöön, kunhan pääsee eroon rajoittavista uskomuksistaan. Laitan tähän Sannan ensimmäiset kuvat, voit sinäkin ihailla niitä!

hevonen.jpg

kissa.jpg

metsa.jpg

talo_ja_puu.jpg

Hevonen

Kissa

Metsä

Talo

Lisää kokemuksia täällä.

Omat kokemukseni vaihtelevat suuresti. Ensimmäinen tasapainotukseni oli todella mullistava, itkin koko ajan ja tunsin VALTAVAN paljon helpottuneemmalta sen jälkeen. Tuntui kuin olisi taakka poistettu harteiltani ja nukuin tosi syvästi seuraavat viikot. Sen vuoksi olen valmis suosittelemaan tätä menetelmää kenelle tahansa! Olen opiskellut ja käyttänyt niin monenlaisia keinoja, ettei mikään ole vastannut tätä kokemusta ja helpotusta, jonka se toi tullessaan. Kaikilla hoidoilla ja toimilla, joita teemme oman hyvinvointimme eteen on paikkansa ja ne vievät eteenpäin (yleensä).

PSYCH-K® on kuitenkin yksinkertaisuudessaan helppo oppia ja nautinnollinen tapa helpottaa omaa oloaan ja elämäänsä!

*nimet on muutettu, jotta kyseisiä henkilöitä ei voisi tunnistaa

Takaisin sivulle PSYCH-K.

Erään osallistujan kokemus kurssin aikana...