Optimaalinen terveys ja hyvinvointi optimal_health_symbol.jpg

Optimaalinen terveys ja hyvinvointi ovat paljon muutakin kuin vain oireiden poissaoloa.

Aihe kattaa hyvinvoinnin luomisesta ensin ajatuksen tasolla, mahdollisten ongelmien tai sairauksien käsittelyä sekä niiden ylläpitoa. Henkilökohtaisten käyntien aikana käsitellään teemoja ja ongelmia, jotka ovat oman käsityksesi mukaan esteinä niissä.

Oma reagointitapamme elämän haasteisiin kertoo jo aika paljon siitä, mitä omaan alitajuntaamme on ohjelmoitu eli mihin alitajuisesti uskot. Sen mukaan sitten reagoit arkipäivisinkin. Itse aihealueet vaihtelevat suuresti. Tasapainotetaan mm. elämän peruskysymyksiä, henkistä puolta, tunteiden ilmaisua, yleistä suhtautumista elämään sekä eri tapoja ylläpitää optimaalista terveyttä jatkossakin.

Aiheeseen meillä on erinomainen sitä varten suunniteltu työkalu, joka keskittyy luomaan ja ylläpitämään sinulla optimaalista terveyttä ja hyvinvointia. Sen lisäksi henk.koht. käynnit auttavat eteenpäin eteen tulevien haasteiden kanssa.

Optimaalisen terveyden ja hyvinvoinnin tasapainotus on erittäin laaja ja kokonaisvaltainen tasapainotus, joka itse prosessin lisäksi kattaa yhtä kattavan toimintasuunnitelman. Siinä tasapainotetaan nimenomaan niitä elämän alueita, jotka kaipaavat "hiomista" (eli toimivat sinun hyviä pyrkimyksiäsi vastaan), jotta olisi mahdollista saavuttaa ja ylläpitää mahdollisimman hyvä terveyden ja hyvinvoinnin tila.

PSYCH-K®:n periaatteisiin kuuluu aina yhteistyö. Mitään ei sanella vaan toimitaan ja suunnitellaan aina yhdessä. Tuloksia ei synny pakolla tai pelottelemalla. Kyse on aina yksilöistä ja sitä kunnioitetaan poikkeuksetta. Jotta voisit itse suunnitella elämää eteenpäin ja vaikuttaa enemmän omaan terveydentilaasi ja hyvinvointiisi, tehdään sinulle toimintasuunnitelma.

Toimintasuunnitelma luodaan sinun mahdollisuuksiesi ja kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Ei ole mielekästä suunnitella hurjaa punttisaliohjelmaa henkilölle, jota kiinnostaa ja vetää puoleensa lintujen bongaus tai meditointi.

Toimintasuunnitelma on tärkeä senkin vuoksi, että näin muutokset saavat muodon, niistä tulee totta solutasollakin, ne "muuttuvat lihaksi", jos tällaista kömpleöä vertausta voi käyttää. Uusista toimintatavoista eli reagointitavoista aiemmin stressaavaan tilanteeseen tulee käytännössä tapa kun niitä toteutetaan ohjelman mukaisesti. Itse luotua toimintasuunnitelmaa on mukava ja mielekästä noudattaa oman aikataulun mukaan.

Optimaalisen terveyden tasapainotuksesta on tullut käänteentekevä tasapainotus monille ja se on kannustanut ylläpitämään ja parantamaan omaa hyvinvointia perusteellisesti.

Kokemuksia:

Leena kuvasi tuntemuksiaan näin:

"Viikko on kulunut tapaamisestamme.
Uneni on parantunut, en heräile niin usein kuin ennen.
Oloni on muutenkin tasaantunut alun myräkästä.
Suolistoni ilmoittaa entistä vahvemmin mistä se pitää ja ei pidä,
välillä on suorastaan vaikeata kun turpoan aineista jotka ennen ovat olleet suht ok.
Esim. makeaan reagoin vahvasti !? :)"

Lisää kokemuksia eri tasapainotuksista sivulta www.raijamatinpalo.com


VARAA AIKA JA ALOITA UUSI ELÄMÄ jo TÄNÄÄN!
Raija Matinpalo, puh. 040 - 5352972
info@raijamatinpalo.com
Vastaanotto: Skype!