PSYCH-K® -jatkokurssin sisältö

PSYCH-K® -jatkokurssi voi muuttaa elämäsi lopullisesti!

Kaikki mitä olet oppinut peruskurssilla, saa uudet mittasuhteet, kun löydät NIIN paljon uusia mahdollisuuksia vaikuttaa niin omaan kuin muidenkin elämään. Nelipäiväisellä jatkokurssilla käsitellään elämää, ja kuolemaa, monelta kantilta, opit tasapainottamaan ihmissuhteita - sekä suhdettasi muihin asioihin - helposti ja nopeasti. Kommunikaation ei tarvitse enää olla esteenä elämässäsi, ja energian käytöstäkin tulee helppoa ja turvallista. Mikäli haluat tosissasi käyttää PSYCH-K®:ta ammatillisesti, tämän kurssin antia ei voi sivuuttaa!

PSYCH-K® -jatkokurssilla opit:

  • PERUSUSKOMUSTEN TASAPAINOTUS
Tässä paneudutaan kolmeentoista ns. "perususkomukseen", jotka usein estävät meitä pääsemästä käsiksi täyteen potentiaaliimme elämässä. Tämä tasapainotus muuttaa meidän käsityksiämme niistä ja nopeuttaa kehoa/mieltä muuttumaan.
  • ELÄMÄÄN SITOUTUMINEN -TASAPAINOTUS
Niin sanottu syntymätrauma ja kuolemanpelko ovat hyvin voimakkaita ihmiselämän aspekteja. Tässä tasapainotuksessa käytetään hengitystä hyväksi eräänä keinona ohjelmoida uudelleen niihin liittyvät negatiiviset vaikutukset omassa elämässämme. Suuntaamalla hengitystä edestakaisin kehon kahden voimakeskuksen välillä voidaan muuntaa syntymä- ja kuolemakokemuksiin liittyvä stressi.
  • IHMISSUHDETASAPAINOTUS

Tämä tasapainotus muuttaa ihmissuhteisiin liittyvät henkilökohtaiset kysymykset auttaen näin meitä ymmärtämään paremmin niihin liittyvät oppimisen mahdollisuudet. Saat selkeämmän käsityksen kun näet asiat uudesta näkökulmasta ja se auttaa sinua arvostamaan näitä ihmissuhteita paremmin. Tästä on apua esimerkiksi vanhempien ja lasten, puolisoiden, ystävien sekä työtoverien välisissä suhteissa.

  • ENERGIAN SUUNTAAMINEN
Turvallinen ja tehokas prosessi, joka edesauttaa sinua suuntaamaan energiaa tiettyyn Uskomuspisteeseen (ks.alla), jotta voit muuntaa alitajuiset uskomukset nopeasti ja helposti.
  • USKOMUSPISTEET
Opit 12 energiapistettä kehossa, jotka perustuvat muinaiseen akupainantaan. Jokainen piste edustaa avainuskomusta, antaen arvokasta tietoa siitä kuinka rajoitat itseäsi tietyssä tilanteessa. Nämä pisteet helpottavat uskomuksiin lähestymistä ja niiden muuttamista.
  • SIJAISTASAPAINOTUS

Muutoksia on mahdollista tehdä myös "etänä eli välimatkan päästä". Sijaistestaus toimii hyvin toisen ihmisen kautta, mahdollistaen lihastestauksen ja tasapainottamisen vaikka kyseessä oleva henkilö ei olisi paikalla. Sijaistestausta voi käyttää ystävien, sukulaisten ja jopa eläinten hyväksi!

  • YHTEISYMMÄRRYS
Opit kuinka luodaan muihin syvä, vastavaikutteinen luottamus turvallisesti ja nopeasti, jopa minuuteissa. Tämä helpottaa muuten vaikeasti havaittavia ja tiedostettavia tilanteita.
  • ENERGIARINKI
Loistava tilaisuus kokea ryhmän energia kun se suunnataan sinuun. Tämä on tilaisuutesi tuntea rajattoman rakkauden vaikutukset juuri sinuun suunnattuna!


Ilmoittaudun seuraavalle jatkokurssille!