RAIJA SIPILÄINEN


Luontaisterapiat ovat hallinneet elämääni muutaman vuosikymmenen.

Aloitin opiskelun v. 1993 klassisella homeopatialla. Sen perään Bachin kukkaterapia, Reiki ja kinesiologia.

Ruokapuoleen tutustuin Metabolic Typing®–ohjelman kautta. FDN -kurssi toi testit mukaan kuvioon, joka ei kuitenkaan ratkaissut ongelmiani. Hain itsestäni vikoja, joita tietysti löytyy niitä hakiessa ;)

Tutustuin Jonette Crowleyyn messuilla v.2009 ja siitä alkoi Soul Body Fusion® elämässäni!!

Ehkäpä se oli Soul Body Fusion®:n ansiota, että löysin minulle uuden PSYCH-K®:n internetistä. Tuntui kuin olisin saman tien saanut mielettömästi energiaa ja mieli kirkastui uudella tavalla. Lisää sen vaikutuksista itseeni kuulet yo. videolta.

Kouluttauduin myös PSYCH-K® -kouluttajaksi v.2015. Olen lopettanut kouluttamisen maaliskuussa 2020. Tällä hetkellä toimin PSYCH-K® fasilitaattorina eli teen henkilökohtaisia sessioita.

PER-K® on ns. business -versio PSYCH-K®:sta. PER-K® toimii siltana uudenlaiselle yrittämiselle, pois vanhan kaavan ajattelusta uuteen aikaan. Tarpeet ovat erilaisia joten keinojenkin pitää olla erilaisia.

Siinä on eräitä minun tarjoamia keinoja myös sinulle. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan itseesi ja omaan tarinaasi, ota yhteyttä niin aloitetaan myös sinun elämässä uusi vaihe!

Otin tyttönimeni käyttöön marraskuussa 2020, joten älä ihmettele jos nimi ei ihan täsmää mainoksia.