RAIJA MATINPALO


Luontaisterapiat ovat hallinneet elämääni muutaman vuosikymmenen.

Aloitin opiskelun v. 1993 klassisella homeopatialla. Sen perään Bachin kukkaterapia, Reiki ja kinesiologia.

Ruokapuoleen tutustuin Metabolic Typing®–ohjelman kautta. FDN -kurssi toi testit mukaan kuvioon, joka ei kuitenkaan ratkaissut ongelmiani. Hain itsestäni vikoja, joita tietysti löytyy niitä hakiessa ;)

Tutustuin Jonette Crowleyyn messuilla v.2009 ja siitä alkoi Soul Body Fusion® elämässäni!! Tällä hetkellä pidän Soul Body Fusion® -kursseja, joissa myös sinun on mahdollista oppia nopeasti ja vaivattomasti tämä ihana menetelmä. Lisätietoa aiheesta löydät myös sivuilta www.soulbodyfusion.fi.

Ehkäpä se oli Soul Body Fusion®:n ansiota, että löysin minulle uuden PSYCH-K®:n internetistä. Tuntui kuin olisin saman tien saanut mielettömästi energiaa ja mieli kirkastui uudella tavalla. Lisää sen vaikutuksista itseeni kuulet yo. videolta.

Nyt olen tyytyväinen PSYCH-K® -fasilitaattori sekä PSYCH-K® Basic Instructor eli peruskurssin kouluttaja!

PER-K® on ns. business -versio PSYCH-K®:sta. PER-K® toimii siltana uudenlaiselle yrittämiselle, pois vanhan kaavan ajattelusta uuteen aikaan. Tarpeet ovat erilaisia joten keinojenkin pitää olla erilaisia.

Siinä on eräitä minun tarjoamia keinoja myös sinulle. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan itseesi ja omaan tarinaasi, ota yhteyttä niin aloitetaan myös sinun elämässä uusi vaihe!