PSYCH-K® -kurssit

Kuinka voit itse oppia käyttämään PSYCH-K®:ta?

Paras ja ainoa tapa oppia käyttämään PSYCH-K®:ta on osallistua PSYCH-K® -kurssille.

Autonajoakin voit opiskella kirjoista ja katsella videoista kuinka se sitten sujuu, mutta itse ajamista ei opi ennen kuin istut ratin taakse ja sovellat saamaasi tietoa käytännössä.

Samoin on PSYCH-K®:n kanssa. Kursseilla saat ensin tietoa mistä on kyse ja kuinka sitä sitten sovelletaan, mutta itse harjoitusta kursseilla ei korvaa mikään muu. Tietoa on maailma täynnä, mutta harjoitteluun vaaditaan aikaa ja muita ihmisiä. Kurssimateriaalin saat mukaasi tiettysti jota voit hyödyntää arjessa tehdessäsi Tasapainotuksia muiden kanssa. Kurssin jälkeen sitten voit käyttää PSYCH-K®:ta niin usein kuin haluat ja helpottaa niin omaa kuin muidenkin elämääsi!

PSYCH-K-Logo_COLOR361201714_std.32163839_std.jpg

Mitä PSYCH-K® -kursseja on tarjolla?

PSYCH-K® -kursseja järjestetään ympäri maailmaa!

  • PSYCH-K®-kurssit:
  • PSYCH-K® peruskurssi on pohjana PSYCH-K®:n käytössä
  • PSYCH-K® Mestari fasilitaatio workshop avaa mahdollisuuksia peruskurssin käyneille täydentämään omia taitojaan ja oppimaan uutta sekä hallitsemaan sessiot niin etänä kuin kasvotusten paremmin.
  • PSYCH-K® jatkokurssi tuo sinulle lisää työkaluja - Tasapainotuksia - PSYCH-K®:n käyttöön. Tämä kurssi on tärkeä mikäli haluat jatkaa muille kursseille (paitsi Mestari Fasilitaatio kurssille)
  • Optimal Health and Wellbeing program (ks. lisätietoja www.psych-k.com)
  • Divine Integration Retrite, jatkokurssin käyneille tarjottu kurssi, jonka aikana käsitellään henkiseen elämään liittyviä teemoja ja muutetaan omia uskomuksia niihin aiheisiin liittyen. Ilmainen osallitujille, jonka tarjoan mielelläni!
  • PER-K® -kurssi pohjautuu PSYCH-K®:hin, mutta keskittyy liike-elämän asioihin. Kurssi on kaksipäiväinen, edellyttäen, että perustiedot on jo oipttu eli peruskurssi on käyty. Kurssin aikana käsitellään teemoja, jotka tulevat eteen ja ovat esillä kun sinulla on yritys - pieni tai suuri - tai olet työelämässä muutenkin. Hyötynä tältä kurssilta voi sanoa, että sinä olet rohkeampi tarttumaan asioihin - vaikeisiinkin, ja osaat paremmin käsitellä niin liike-elämän asioita ja ongelmia kuin muiden työntekijöidenkin/henkilöstön kanssa eteen tulevia asioita. Lisätietoa PER-K®:sta täältä!

Lisätietoa peruskurssista esitteessä!

Haluatko tietää enemmän PSYCH-K®:sta ennen osallistumistasi?

Osallistu ilmaiseen johdantoiltaan niin sinulle selviää mistä oikein on kyse!

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset kaikille PSYCH-K® - johdantoiltoihin sekä harjoitteluun valikosta!

Lisätietoa englanniksi löydät sivuilta www.raijamatinpalo.com sekä kansainväliseltä sivulta www.psych-k.com.

Lisätietoja suomeksi saat ottamalla yhteyttä, sähköpostitse tai soittamalla:

info@raijamatinpalo.com tai puh. 040 – 5352972