Mikä on PSYCH-K® tasapainotus?

Tasapainotus on sarja erilaisia prosesseja, joissa yhdistyvät mahdollisesti erilaiset liikesarjat ja uusien uskomusten mieleenpainaminen. Vaihtoehtoja on runsaasti ja sopivin ja asianmukaisin vaihtoehto valitaan aina lihastestauksen avulla. Tasapainotus poistaa stressiä sekä vanhaa vastustusta haluttuun tavoitteeseen liittyen.

Tasapainotus ei korjaa ravitsemuksellisia puutoksia tai rakenna lihaksia, mutta sen avulla on mahdollista muuttaa tai poistaa alitajuiset uskomuksesi niihin liittyen. Kehon toimintoja ohjaava alitajunta on syytä saada yhteistyöhön, oli elämän tavoitteesi mikä tahansa, mikäli haluat onnistua siinä.

Rob Williams kertoo omin sanoin mistä on kyse tasapainotuksessa:

Kuinka tasapainotus tehdään?

Tasapainotuksessa istutaan tai maataan hoitopöydällä täysissä pukeissa, ja itse asiassa keskustellaan hyvin paljon sinua vaivaavista asioista eli juuri niistä, joihin toivotaan jotain muutosta. Keskustelun jälkeen fasilitaattori käyttää kinesiologista lihastestausta varmistaakseen oikean tavan toimia. Koko ajan olet itse tajuissasi ja päätät itse mitä haluat tehdä. Tässä ei yritetä tehdä taikatemppuja, hypnotisoida, meditoida, tai vaikuttaa mitenkään henkilön omaan tahtoon.

PSYCH-K:n avulla voidaan tasapainottaa hyvin syvälle vaikuttavia elämän perusteemojakin, jonka vuoksi se koetaan toisinaan voimakkaana muutoksen aikaansaajana. Tärkeintä tässä on kuitenkin, että sekä fasilitaattori että partneri (näin kutsutaan henkilöä, joka on tasapainotettavana) toimivat molemmat ohjeiden mukaan. PSYCH-K:hon on sisäänrakennettu toimintaohjeet, joita noudattamalla kaikki sujuu hyvin.

Olen kehittänyt myös PSYCH-K:n ja muiden työkalujen kanssa käytettävän elämäntilanteisia käsittelevän tavan muokata elämää ja luoda uutta. Voit tutustua tähän Elämän virrassa mukana -ohjelmaani ja aloittaa uuden elämän vaikka heti! Lisätietoa aiheesta: www.raijamatinpalo.com!

Kuinka pääsen tasapainotukseen?

Varaa aika verkossa Luontaisterveyskeskus Pro Hyvinvointiin!

Teen tasapainotuksia, joissa voimme käydä läpi juuri sinua vaivaavia ongelmia ja stressaavia asioita niin puhelimitse kuin kasvotustenkin Luontaisterveyskeskus Pro Hyvinvoinnissa maanantaisin.

Tasapainotukseen on hyvä varata aikaa puolitoista tuntia.

PSYCH-K® -tasapainotuksen voi hyvin tehdä myös puhelimitse. Minulla on käytössä Skype, joka helpottaa tätä prosessia, ei tarvitse pitää puhelinta kädessään ja voi keskittyä omaan itseensä.

VARAA AIKA!

Kokemuksia

Tasapainotus koetaan hyvin eri tavoin. Joillekin tasapainotus tuntuu koko maailmaa mullistavalta tapahtumalta, toiset eivät tunne juuri mitään.... Lue lisää

Tervetuloa tasapainotukseen!

Mikäli sinua stressaa tällä hetkellä ja haluat saad siihen apua pikaisesti, ota yhteyttä nin saat pika-avun vaikka heti!

Stressistä seuraa kehossa sarja tapahtumia, kuuluisan "Taistele tai pakene" -reaktiosarjan mukaisesti. Hyvä reaktiosarja sinänsä, joka on tarkoitettu pitämään meidät elossa ja turvassa. Jatkuessaan kauan ja pitkittyessään saattaa mm. lamauttaa ruoansulatusta ja immuunipuolustusta ja nostaa verenpaineen korkeuksiin.

Jotta stressi ei saisi sinusta yliotetta, kannattaa asiaan puuttua mahdollisimman pian. PSYCH-K® -tasapainotuksessa käytetyn kinesiologian lihastestauksen avulla päästään muuttamaan ahdistavaan, kivuliaaseen tai muuten epämukavaan tunteeseen tai tilanteeseen liittyvä stressi kivuttomasti ja turvallisesti.

Soita ja varaa aika stressinpoistoon, vain 40€/ kerta! ->


Henkilökohtaiset tapaamiset minulla ovat:

Luontaisterveyskeskuksessa olen maanantaisin.

Maksu on mahdollista suorittaa käteisellä, etukäteen tilille pankin kautta, tai luottokortilla:

FI20 3939 0017 2501 50 tai laskulle jälkeenpäin.