PSYCH-K®

PSYCH-K® on avain sieluun, mieleen eli lyhyesti psyykkeeseen (alunperin psyche
tarkoitti sielua/mieltä, niitä erottelematta). K -kirjain nimen lopussa
todella on avain kestävään muutokseen.


PSYCH-K® on erittäin monipuolinen prosessi, joka auttaa meitä saavuttamaan tavoitteeme. Mitä PSYCH-K® jokaiselle meistä tarkoittaa, vaihtelee yksilöstä toiseen.


Mielenterveyden alan ammattilaiselle se on tehokas lisä erilaisiin puheeseen
perustuviin terapioihin.

Henkisille etsijöille se on työkalu saavuttaa Whole-braine state(tila,
joka mahdollistaa aivojen kaikkien osien kommunikoinnin keskenään,
jonka seurauksena oma käsitys asiasta muuttuu), luoden yhteyden
korkeampaan tietoisuuteen.

Urheilijoille se on tapa parantaa tuloksiaan.
Terveydentilasta huolehtiville tai terveydellisten haasteiden kanssa
kamppaileville PSYCH-K® on lisä terveydenhuollon tarjoamiin palveluihin edistäen kehon omia paranemismekanismeja.

Mistä on kyse?

Tuntuuko sinusta, että sinulla on jokin sisäinen jarru estämässä
sinua tavoitteissasi? Jostain kumman syystä et vain onnistu, yrität mitä
vain? Jarruina toimivat jokaisella omat uskomukset, ne vaikuttavat
meidän elämäämme haluttiinpa tai ei.


Uskomuksia voisi verrata silmälaseihin, jonka läpi näemme ympäröivän maailman, kaikki ihmiset ja tapahtumat siinä.

Kun katsot itseäsi peilistä, mitä sinä näet?

Oli peilikuvasi minkälainen vain, sen kuvan mukaan reagoit eli puhut, ajattelet ja elät joka päivä!


Me imemme itseemme kaiken ympäristöstämme, koskien kaikkia tapaamiamme ihmisiä ja informaatiota kuin sienet ja muodostamme kaikesta siitä oman todellisuutemme.

Koska meillä on kaikilla erilainen tausta ja elämänkokemukset (hyvät JA huonot), on myös käsityksemme todellisuudesta hyvinkin erilainen. Näin on meillä kaikilla ja tuntuu joskus, ettemme itse voi oikeastaan vaikuttaa lainkaan siihen mitä maailmassa tapahtuu, vai mitä?

Ja sitten kun yritämme muuttaa jotain pientäkin asiaa, kaikki menee kuitenkin saman vanhan kaavan mukaan, eikö vain? Näin on siksi, että alitajuntaamme on iskostunut jokin tietty toimintakaava kyseisessä tilanteessa.Kun sitten yritämme muuttaa jotain eikä se onnistu, yritämme vielä enemmän, vielä kovemmin. Näinhän on opetettu: jos et onnistu ensimmäisellä tai toisella kerralla, yritä kovemmin! Meille käy kuin kärpäselle, joka ei pääse ikkunan läpi vaikka kuinka yrittää. Se yrittää ja yrittää kunnes joko väsyy tai ymmärtää lentää toista reittiä ulos.

Meidän tapauksessamme tämä toinen reitti on katsoa minkä vuoksi emme onnistu.

Onko meissä jokin sisäänrakennettu ajatusmalli, joka estää meitä onnistumasta?

Niin hölmöltä kuin se tuntuukin, usein on. Niistä ei vain olla tietoisia, eikä kyse ole tiedosta tai tahdon puutteesta. Kyse on
alitajunnassamme olevasta ohjelmasta, joka ei tue meitä tässä tavoitteessamme. Ja jos se ei tue meitä, se sananmukaisesti estää meitä saavuttamasta mitä haluamme elämässä. Ja koska sinne on varastoitunut kaikki menneet tapahtumat ja reagointitavat, jotka ovat automaattisia, vanhat automaattiset ohjelmat pyörittävät meidän arkeamme yli 95%:sti.

Jotta pystyisimme muuttamaan ei-toivottuja ajatusmalleja, ja sen myötä tapaamme reagoida ikäviin ärsykkeisiin ja käytöstämme, täytyy meidän olla niistä tietoisia, vai täytyykö? Ei välttämättä... PSYCH-K®:n avulla se onnistuu!

Takaisin etusivulle

Mitä on PSYCH-K®?

PSYCH-K® on helppo työkalu alitajuisten uskomusten muuttamiseksi.
Menetelmän on kehittänyt amerikkalainen Rob Williams (http://psych-k.com/), joka työskenteli pitkään liikemaailmassa, kunnes muutti elämänsä suuntaa ja monen mutkan kautta kehitti PSYCH-K®:n. PSYCH-K®:ta Rob Williams on käyttänyt jo vuodesta 1988, sittemmin hän on kouluttanut muitakin siihen ja nykyään järjestetään monenlaisia PSYCH-K®-kursseja jo
ympäri maailmaa. Suomessa ensimmäinen peruskurssi toteutui maaliskuussa 2013.

Miksi uskomuksia sitten täytyy muuttaa?

Solubiologi Bruce Liptonin mukaan alitajunta ohjaa ajatteluamme ja toimintaamme jopa 95%:sti. Siellä majailevat myös kaikki elämän kokemukset, tavat ja uskomukset, joiden läpi ikään kuin suodatamme ympäröivän maailman ja muodostamme oman todellisuutemme.
Mielenkiintoista Bruce Liptonin tutkimuksissa on myös se tosiasia, että käsityksemme asioista, uskomuksemme, olivat ne sitten tosia tai ei, positiivisia tai negatiivisia, vaikuttavat suoraan geenien aktiviteettiin ja niiden koodaukseen.

Voimme siis itse vaikuttaa oman elämämme suuntaan, terveyteemme ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointiimme.

Tänä päivänä epigenetiikka (tieteenala, jonka mukaan ympäristö vaikuttaa perimään)on osoittanut, että niin mielellä kuin fyysiselläkin ympäristöllä on merkitystä, ja silti toisaalla uskotaan geenien määrittelevän kaiken mitä meille tapahtuu.

Seuraavassa uudessa videossa Bruce Lipton kertoo itse omista tutkimuksistaan solujen parissa. Hän valaisee selkeästi kuinka terapiat toimivat ja mm. miksi lääketiede ei investoi energialääketieteeseen. Loistava ja opetuksellinen päivitetty versio Biology of Belief -videosta!

Tri Bruce Liptonin tutkimukset

Bruce Lipton on jo vuosia kertonut meille, ettei meidän TODELLAKAAN TARVITSE OLLA GEENIEMME UHREJA! Voimme itse vaikuttaa elämäämme, tietoisesti ja heti!

Kyse on uskomusjärjestelmästämme; haluammeko sitä muuttaa ja mihin suuntaan?

Voimme itse valita mihin haluamme uskoa ja sitten muuttaa niitä positiivisiksi

ja kehitystämme tukeviksi uskomuksiksi PSYCH-K®:n avulla.


Takaisin etusivulle

Kuinka PSYCH-K® toimii?

PSYCH-K® käyttää niin sanottuja Tasapainotuksia, jotka poistavat vastustusta uutta käsitystä tai uskomusta kohtaan. Tasapainotuksen aikana alitajunta työstää ongelmaa ja integroi uuden uskomuksen sinun alitajuntaasi. Näin yksinkertaisesti selitettynä alitajuntasi saa uuden toimintamallin tavoitetta ajatellen. Mikäli siihen on liittynyt paljon
stressiä, sitä puretaan tasapainotuksen aikana. Tämä helpottaa uuden tavoitteen toteuttamista omassa elämässäsi.

Useimmiten kuultu lausahdus tasapainotuksen jälkeen onkin: "Jotenkin se tuntuu mahdolliselta!"

On ihana kokemus kun voi suunnitella kuinka alkaisit toimia itse oman tavoitteesi eteen, sen sijaan, että näkisit mielessäsi pelkkiä esteitä ja vanhoja kokemuksia, jotka tuntuvat tulevan tielle joka kerta, eikö vain?

Tasapainotuksen avulla on turvallisesti mahdollista vapautua vanhoistakin ja syvällä olevista uskomuksista ja korvata ne uusilla. Katso myös Tasapaino- lehden artikkeli 4/2013, s.1, s.2 ja s.3!

Seuraavassa videossa Rob Williams kertoo PSYCH-K®:sta ja sen mahdollisista käyttöalueista

Lapset

Lapset imevät itseensä jo kohdussa omien vanhempiensa uskomukset ja käsitykset, jotka vaikuttavat kaikkeen mitä lapset uskovat itsestään. Elämän alkuvaiheessa lapset oppivat lähinnä selviytymään hengissä täällä maailmassa jo heikentyneinä ennen kouluikää. Sen enempää syyttämättä vanhempia täytyy muistaa, että samoin he ovat aikanaan kasvaneet ja
kehittyneet. Olemme monen kerrostuman tulosta ja ilmennämme jokainen omia alitajuisia käsityksiämme ja uskomuksiamme. PSYCH-K®:n avulla voimme poistaa tuhoavat uskomukset ja auttaa niin itseämme poistamalla
rajoitukset ja sitä kautta vaikuttaa jälkikasvuumme. Menetelmää voi hyvin käyttää myös lasten kanssa sillä he rakastavat toimintaa pitkien keskustelujen tai analyysien sijasta.


Lapsille on pidetty PSYCH-K® -kurssejakin, ja he oppivat menetelmän nopeasti ja todella helposti!

PSYCH-K® on yksinkertainen ja silti tehokas prosessi, jota voi käyttää hyväksi millä tahansa elämän eri osa-alueella.
Uskomukset voivat vaikuttaa esimerkiksi itsetuntoon, henkilökohtaiseen voimaan, ihmissuhteisiin, varallisuuteen, terveyteen, paranemiseen, suruun, menetykseen ja työhön, mainitakseni muutamia.

PSYCH-K®:ssa ei ole kyse hypnoosista, positiivisesta ajattelusta tai minkäänlaisesta uskonnosta tai uskomusjärjestelmästä.
Siinä ollaan erittäin avoimia kaikille ihmisille ikään, ulkoiseen
olemukseen, sukupuoleen, uskontoon tai mihinkään jaotteluun katsomatta
ja saada aikaan tuloksia nopeasti.


PSYCH-K® on siitäkin erilainen menetelmä, että käytetään erityistä "tunnustusprotokollaa", jonka kautta varmistutaan siitä, että muutokset tukevat aina niin muiden ihmisten kuin omaakin parhainta mahdollista etua ja hyötyä ajatellen.

Kun pääset eroon itseäsi rajoittavista käsityksistä, pääset myös eroon uhrin asemasta ja pystyt itse luomaan oman elämäsi uudella tavalla!

Takaisin ylös

ASIAKKAILLE TIEDOKSI:

Sessioita, joita käyt kanssani ei ole tarkoitettu korvaamaan hoitoa, jonka saat lääkärin tai muun lääketieteellistä suuntausta edustavan ammatti-ihmisen kanssa.Harjoitan erilaisia tunteisiin ja mieleen vaikuttavaa työtä kuten Emotional Freedom Technique ja PSYCH-K® sekä muita. Koulutan myös Soulbodyfusion®:ia, joka mahdollisesti vaikuttaa hyvin laajalti elämääsi, muttei perustu lääketieteelliseen tutkimukseen. Olen koulutukseltani diplomihomeopaatti ja saanut koulutusta myös monista eri terapioista kuten Metabolic Typing®.

FYYSINEN TERVEYDENTILA
Vaikka monet edellä mainitut terapiat ja menetelmät vaikuttavat usein positiivisesti fyysiseen kehoon, ehkä jopa niin että oireet vähenevät tai loppuvat kokonaan, en ole vastuussa sinun terveydentilastasi. Olet itse sataprosenttisesti vastuussa omasta terveydentilastasi. Vakavien sairauksien ollessa kyseessä saattaa olla parempi, että käännyt asiantuntevan lääkärin puoleen, vaikkei se estä sinua käyttämästä tarjoamiani palveluita siinä rinnalla.

Minä en ole pätevä tekemään lääketieteellistä diagnoosia terveydentilastasi tai arvioimaan farmaseuttisen lääkityksen tarvetta tai määrää enkä niitä myöskään tee. Sitä varten pyydän sinua kääntymään asiantuntevan lääkärin puoleen. Suosittelenkin aina käyttämään luontaishoitoja ja/ vaihtoehtohoitoja yhteistyössä hoitavan lääkärisi kanssa.

PSYCH-K®:ssa lähestymme erilaisia terveyteen liittyviä tiloja muuttamalla alitajuisia uskomuksia, jotka usein on omaksuttu elämän alkutaipaleen aikana. Kyseiset uskomukset jatkuvat aikuiskään asti tiedostamatta.

On todistettu, että mielen ja kehon välillä on biologinen yhteys. Siihen rakoon voi PSYCH-K® vaikuttaa. PSYCH-K®:ssa emme diagnosoi tai hoida sairauksia. PSYCH-K®:ssa muuttamalla alitajunnan tasolla olevia uskomuksia, voi henkinen ja fyysinen hyvinvointisi parantua, joskus jopa dramaattisesti. Sen vuoksi tarjoan sinulle tätä palvelua.

Emme voi taata tiettyä lopputulosta, joka riippuu paljolti sinusta itsestäsi ja hyvinvoinnin tilastasi, PSYCH-K®:lla on kuitenkin jo 30 vuoden historia ihmisten auttamisesta tyydyttävän ja paremman elämän saavuttamisessa, niin henkisesti, tunnepitoisesti kuin fyysisestikin.

Jos olet valmis ottamaan askeleen eteenpäin luomalla paremman olon, teen mielelläni töitä kanssasi.

Vakavien sairauksien ollessa kyseessä saattaa olla parempi, että käännyt asiantuntevan lääkärin puoleen, vaikkei se estä sinua käyttämästä tarjoamiani palveluita siinä rinnalla.

<!-- AddThis Button BEGIN -->